Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین جشنواره سرود «رفیق خوشبخت ما»به همت اداره تبلیغات استان تهران و با محوریت سردار سلیمانی برگزار می‌شود.

به گزارش قدس آنلاین، روح الله عبداللهی دبیر اولین جشنواره سرود رفیق خوشبخت ما درباره برگزاری این جشنواره گفت: باتوجه به فرارسیدن اولین سالگرد شهادت مظلومانه سردار دلها حاج قاسم سلیمانی اولین جشنواره سرود برای گروه سنی نوجوان با محوریت سردار سلیمانی در سطح استان تهران برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی از برگزاری جشنواره در دو بخش صوتی و نماهنگ خبر داد و گفت: آثار منتخب ضمن پخش از رسانه ملی در قالب یک آلبوم جمع‌آوری و در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفته و آثار برگزیده تقدیر خواهند شد.

دبیر جشنواره سرود «رفیق خوشبخت ما» در خصوص اهداف جشنواره گفت: شناخت و حمایت از استعدادهای موجود در حوزه سرود، ایجاد ارتباط پویا با ظرفیت‌های سرود در استان، ایجاد تعامل برای به اشتراک گذاشتن تجارب و توانمندی‌ها، نمایش سنجش توانایی گروه‌های سرود در سطح استان، استفاده خبری و تبلیغاتی از فضای جشنواره در راستای انعکاس شهادت سردار سلیمانی، اتصال حلقه جشنواره به عنوان یک ابزار بروز استعدادهای حوزه سرود، افزایش توجه جامعه به سرود و حمایت از این هنر، تقویت روحیه همدلی بین گروه‌های سرود، معرفی آثار برجسته در حوزه سرود و تجلیل و تقدیر از آثار برتر سرود و انتشار آن از جمله اهداف جشنواره است.

عبداللهی درخصوص نهادهای مشارکت‌کننده در جشنواره گفت: در این جشنواره نهادهایی چون بنیاد حفظ و نشر آثار سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، خانه سرود و موسیقی بسیج، مأوا، سازمان فرهنگی- هنری شهرداری تهران، اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزی، مرکز موسیقی سازمان صدا و سیما، حوزه هنری، شبکه امید، معاونت پرورشی آموزش و پرورش استان تهران و مرکز تولیدات رسانه‌ای بسیج صدا و سیما با ما همکاری دارند. همچنین ریاست جشنواره برعهده حجت‌الاسلام سهرابی مدیرکل تبلیغات استان تهران است.

به گفته عبداللهی علاقه‌مندان می‌توانند از امروز تا پایان آذرماه آثار خود را به دبیرخانه جشنواره به نشانی rafigh_khoshbakht@ ارسال کنند. فرایند داوری از ابتدای دی‌ماه آغاز و از پنجم دی‌ماه پخش برخی از آثار منتخب از رسانه ملی آغاز می‌شود. نهایتاً ۱۰ برگزیده در هر بخش معرفی و تجلیل می‌شوند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: جشنواره سرود رفیق خوشبخت ما سردار سلیمانی رفیق خوشبخت ما جشنواره سرود استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۸۳۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی

به گزارش خبرنگار مهر، نمایشنامه «دارشکنه» از جمله آثار حاضر در هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی است که به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا شاه‌مردی از ۱۷ تا ۲۱ اردیبهشت در سالن لایق شهر شیراز روی صحنه خواهد رفت.

شاه‌مردی درباره موضوع نمایش «دارشکنه» توضیح داد: این نمایش در واقع بازخوانی و قرائتی از برخی اتفاقات است که در دهه ۶۰ توسط منافقان رقم خورد. گروهی از زنان منافق در صدد بمب‌گذاری در مجلس روضه امام رضا (ع) هستند که برای خودشان تحولات روحی و معنوی رقم می‌خورد.

وی معتقد است «دارشکنه» سعی بر این دارد که به مخاطب متذکر شود تجلی صفات خوب و حسنه در آدمی نیاز به تکرار و تمرین و مراقبت دارد که الگوی کامل همه این صفات اهل‌بیت (ع) هستند.

نویسنده و کارگردان «دارشکنه» با بیان اینکه همیشه نمایش و نمایشنامه‌نویسی به عنوان موضوع فنی و تکنیکی برایش مطرح بوده است، یادآور شد: زمانی که دغدغه یا موضوعی برایم اولویت پیدا کرده یا ذهنم را به خود مشغول کند، تمام تلاشم بر پیاده‌سازی آن معطوف می‌شود و تمام اصول و قواعد تکنیکی را برای اجرای آن به کار می‌بندم. عموم این دغدغه‌ها مربوط به حوزه مقاومت و نمایش‌های دینی و آیینی است.

شاه‌مردی با اشاره به سابقه حضورش در دوره‌های قبلی جشنواره رضوی، تاکید کرد: وجود یک جشنواره فنی و تکنیکی مثل تئاتر رضوی باعث شده که موضوعات دینی و سیره رضوی از حوزه مسایل کلیشه‌ای چون زیارت و صرف شفا گرفتن خارج و به موضوعات و ایده‌های مختلف بیش از پیش پرداخته شود. در واقع جشنواره رضوی فرصتی را برای هنرمندان عرصه تئاتر فراهم کرده است تا برای خلق آثار هنری شاخص و منحصر به‌فرد در این حوزه به رقابت بپردازند.

این کارگردان تئاتر تصریح کرد: برای تولید آثار فاخر در حوزه رضوی علاوه بر پرهیز از کلیشه باید سیره و زندگی سراسر درس این امام همام را مورد توجه و مداقه قرار داد.

وی در پایان اظهار کرد: اینکه امسال هر گروه در شهر خود چند شب به اجرای عموم بپردازد اتفاق بسیار مبارک و خوبی است که امیدوارم این روند در حمایت از گروه‌ها مستمر باشد و سبب شود که بیش از پیش از زبان تئاتر به عنوان ابزاری هدفمند برای ترویج سیره رضوی و مباحث فرهنگ دینی بهره گرفته شود.

کد خبر 6093289 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • مرحله دوم انتخابات در حوزه‌های انتخابیه سمیرم و لنجان برگزار می‌شود
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • نخستین آزمون رانندگی و اولین تهرانی که تصدیق رانندگی گرفت
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • مرحله دوم انتخابات مجلس در سمیرم و لنجان ۲۱اردیبهشت برگزار می‌شود
  • راهیابی ۲۵ گروه سرود فجر به مرحله نهایی
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»
  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی
  • ملت ایران توانایی ایستادگی روی پای خود را دارد
  • فراخوان نوجوانان تهرانی برای شرکت در مسابقه «هم‌سُرا»